adresgegevens en telefoonnummer van Circus Brevis click hier om ons te mailen op info@circusbrevis.nl Kijk in het gastenboek met reacties. Verwijst naar het gedeelte met links naar semenwerkende artiesten en bedrijven.

Circus Brevis verzorgt verschillende soorten entertainment. Van een verjaardagsfeestje thuis tot een complete circus voorstelling met clowns, acrobaten en goochelaar. Hoewel we op deze site een aantal van onze voorstellingen presenteren zijn we constant bezig nieuwe acts te maken. Schroom dus niet om ons een specifiek op uw gebeurtenis toegesneden voorstelling te laten maken!

Bijzonder spectaculaire acts hebben we met de tissue-acts, de capoeira-acts en de zeer bijzondere ballon-acrobatiek-act, drijvend op het water. Bijkijk de act op de performance-pagina!

Decoraties decoraties

Kijk op de decoratiepagina om een idee te krijgen van wat mogelijk is met ballonnen. Onze specialiteit is het decoreren van huwelijksfeesten en het maken van speciale objecten en creaties van ballonnen. Klik daarvoor op de decoratieknop bovenaan het scherm.

Voor uitgebreide informatie en een overzicht van onze acts click hier:

Informatie over de acts van Circus Brevis

Wil je komen kijken naar Grieschka de Clown, dan kun je even kijken of hij binnenkort een openbaar optreden heeft bij jou in de buurt. Als je op de onderstaande knop klikt zie je een speellijst van Grieschka de Clown van optredens die je zo kan bijwonen.

Speellijst met openbare optredens van Grieschka de Clown

Voor meer informatie en een portfolio met decoratiefoto's klick hier:

Informatie over de acts van Circus Brevis

Slideshow met ballon-creaties

De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: Bob de Bouwer De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: Diddlina De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: fruimand De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: megakonijn De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: megamasker De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: poppetjes De mooiste/ leukste of origineelste creaties met ballonnen: poppetjes


Circus Brevis

S. de Beauvoirstraat 11
1102 AR Amsterdam
telefoon: 020-6001484
mobiel (voor dringende gevallen): 06-17906202

info@circusbrevis.nl
internetsite: http://www.circusbrevis.nl

Links naar samenwerkende artiesten en bedrijven

Hieronder staan een aantal links naar bedrijven en artiesten, waarmee Circus Brevis samenwerkt.

Circus Caporiool en Circus for development. Circus for development helpt kinderen in derdewereldlanden met circusprojecten en helpt Nederlandse circusartiesten bij projecten.

Circus For Development

Kunst op Stelten verzorgt artistieke presentaties met acrobatische middelen: stelten, tissue, vuur en alles wat spectakel oplevert.

Kunst op Stelten